Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Şubat 2019 - 17:38 Yorum: 0

AK Parti Kayseri Milletvekillerinden Kayseri Üniversitesi’ne ziyaret

Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş, beraberinde AK Parti Kayseri...

AK Parti Kayseri Milletvekillerinden Kayseri Üniversitesi’ne ziyaret

Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş, beraberinde AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel ve İsmail Tamer ile birlikte, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Milletvekilleri Mustafa Elitaş, İsmail Emrah Karayel ve İsmail Tamer, Kayseri Üniversitesi'nin gelişimi ile ilgili Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile istişarede bulundular.

Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, AK Parti Milletvekillerine, Kayseri Üniversitesine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti ve Kayseri Üniversitesi'ni kısa sürede üniversite-sanayi-toplum bütünleşmesini sağlayacak şekilde geliştireceklerini ve hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber