Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Ekim 2016 - 19:18 Yorum: 0

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Akçay’dan Anlamlı Ziyaret

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle 83 yaşındaki Fidan Akbaş ile 81 yaşındaki Nazife Arık'ı evlerinde...

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Akçay’dan Anlamlı Ziyaret

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle 83 yaşındaki Fidan Akbaş ile 81 yaşındaki Nazife Arık'ı evlerinde ziyaret etti.

Yaşlılar gününde Fidan ve Nazife teyzelerin elini öpen İl Başkanı Akçay, yaşılar günü münasebetiyle Başbakan ve Cumhurbaşkanının selamlarını iletti. Uzun süre yaşlı teyzelerle sohbet eden Akçay, teyzelerin sorunları ile yakından ilgilendi.

Nesillerin yetişmesinde bugünün yaşlılarının katkı sahibi olduklarını ifade eden Akçay, "Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. İl çapında tespit ettiğimiz yaşlılarımızı Dünya Yaşlılar Gününde ziyaret ettik. Var olan sıkıntılarına çözümler aradık. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir" dedi.

"Devlet Desteği Tek Başına Çözüm Değil"

Hükümetin 15 yılda yaptığı iyileştirme çalışmaları kapsamında ailelerin yaşlılarına yüz çevirmelerinin önüne geçildiğinin altını çizen Akçay, "Şimdi bakıma muhtaç bütün yaşlılarımız devletimizin destekleri ile ailelerinin yanında mutlu bir yaşam sürmektedir. Hükümetimizin sağladığı imkânlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha iyi hale getirilmesi gerekir. Ancak hükümetimizin çalışmaları yaşlılarımızın sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri yeri almaları konusunda tek başına yeterli değildir. Toplumda bu bilincin yerleşmesi, bugüne kadar olduğu gibi gönüllü kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın katkıları ile yaşlılarımıza daha iyi yaşama şartlarını sağlayabiliriz. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir. Bu vesile ile bütün yaşlılarımızın önünde saygıyla eğiliyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Akçay’dan Anlamlı Ziyaret

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Akçay’dan Anlamlı Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber