Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı'nda kan bağışı

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve partililer, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.Akçay, Zafer Caddesi'nde bulunan Türk Kızılayı Kan Bağış Merkezi'nde...

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı'nda kan bağışı

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve partililer, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

Akçay, Zafer Caddesi'nde bulunan Türk Kızılayı Kan Bağış Merkezi'nde yaptığı açıklamada, Kırıkkalelileri kan vermeye davet etti.

Kan bağışında vatandaş desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Akçay, "Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Kan, kaynağı insan olan bir şeydir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılayı sürekli kampanyalar düzenliyor. Daha önce kan bağışı kampanyalarına destek veren il teşkilatımız bu kez de kampanyayı destekledi. Tüm Kırıkkaleli vatandaşları kan bağışı için bekliyoruz" dedi.

Akçay ve partililer daha sonra kan bağışında bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber