Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 21 Kasım 2019 - 20:13 Yorum: 0

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu:

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Çocuk aile, toplum için değişim, değişimini öncüsü konumundadır. Söz haklarının olması,...

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu:

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Çocuk aile, toplum için değişim, değişimini öncüsü konumundadır. Söz haklarının olması, onların değişim ve dönüşümünde önemli rol oynar" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, TBMM'de AK Parti milletvekilleri ile basın toplantısı yaptı. Katırcıoğlu, çocuk hakları günü olduğunu söyleyerek, "Bu yıl üç önemli günü yaşıyoruz. Dünya Çocuk Hakları Günü kabul edilişinin 30. yıl dönümü. 81 ilimizde Çocuk Hakları İl Komitesi'nin kuruluşunun ve göreve başlamasının yıl dönümü. Türkiye Büyük Millet Meclisi Çocuk hakları İzleme Komitesi'nin 11. yıl dönümü. Çocuk aile, toplum için değişim, değişimini öncüsü konumundadır. Söz haklarının olması, onların değişim ve dönüşümünde önemli rol oynar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber