Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Haziran 2016 - 21:58 Yorum: 0

AK Parti Konya’dan Van’a Çıkarma

AK Parti Konya İl Başkan yardımcıları Mehmet Munlafalıoğlu, Nurettin Akmeşe, Candan Duran, Mustafa Erkuş, Hasan Ekici ve Mehmet Serin, il yönetim kurulu...

AK Parti Konya’dan Van’a Çıkarma

AK Parti Konya İl Başkanlığı ve yönetimi Van'ı ziyaret etti.

AK Parti Konya İl Başkan yardımcıları Mehmet Munlafalıoğlu, Nurettin Akmeşe, Candan Duran, Mustafa Erkuş, Hasan Ekici ve Mehmet Serin, il yönetim kurulu üyeleri, Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Poçanoğlu ve yönetimi "Kardeş iller" projesi kapsamında bir Van'a geldi.

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Doç.Dr. Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özkçkçe ve partililer tarafından havaalanında karşılanan AK Parti Konya teşkilatı, il parti binasını ziyaret etti. Konya ve Van teşkilatlarının tanışmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Konya Halka ilişkiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Munlafalıoğlu, ziyaretlerinde Konya İl Başkanları Musa Arat'ın da yer alacağını fakat son dakika gelişen programları ile aralarında olamadığını ve selamlarını ilettiğini belirtti. Yapılan konuşmaların ardından teşkilatlar hatıra fotoğrafı çekilip buradan ayrıldı.

AK Parti heyeti daha sonra Tuşba Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Burada Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Konya teşkilatı, Tuşba Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım slaytını izleyerek bilgi aldılar. Akşam saatlerinde Tuşba Belediyesi'nin iftar çadırında vatandaşlar ile bir araya gelen Konya ve Van teşkilatları, iftar programının ardından selamlama konuşmalarında bulundu. Burada ilk olarak konuşan Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, ecdatlarının binlerce yıllık çalışmalarından sonra kardeşlik ve huzur ortamının temellerini kurduklarını ifade etti. Özgökçe, "Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyüreğin ve Konya Ak Parti il teşkilatlarımızın desteği ile 2 bin 3 bin kişi ile paylaşıyoruz. Bu iftarlarımız bugün hem otogar meydanında yaklaşık bin kişi İskele Mahallesi Devlet Malzeme Ofisinde ve Kalecik Mahallemizde biner kişi olmak üzere bu akşam iftarlarını açacaklar. Bize bu destekleri sunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Konya Ak Parti Teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyoruz'dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ise konuşmasında, kardeşlik iftarında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Soğanda, "Konya teşkilatımızın bugün burada olması bizlere güç vermiştir. Bu kardeşliğe köprü olan Genel Merkezimize teşekkür ediyorum. Esasen burada ümmet bilinci vardır. Resulallah (sav) ümmeti bu alanda bu ufacık yerde. Bizde kardeşlik vardır, muhabbet vardır şehr-i muhabbet vardır. Bu muhabbetti yıkmak isteyen vardır. Birileri gönüller arasını kırmak istiyor. Birileri bin yıldır birleşenlerimizi ayırmak istiyor. Allah'a şükür inadına bu camia bu toplum her zaman birleştirici oluyor. Bu birlikteliğimize vesile olan Yüce Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Yine Genel Merkezimizin fikriyle Konya'dan buraya kadar gelmiş bizlere gönüllerinin sofrasını açmış. Hem Konya Büyükşehrimize hem de Konya Ttşkilatımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum'dedi.

Soğanda'nın ardından konuşan AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş ise, "Allah'ın bizi kardeş kıldığı bu güzel zamanda bu güzel günde çok mutluyuz. Şimdi bizim kardeşliğimizi bozanlar bizim düşmanlığımızı isteyenler bu gün burada söylüyorum bunu başaramayacaklar, buradan söylüyorum bunların karşısında biz kardeşliğimizi bozmadan, hukukumuzu bozmadan kardeşliğimizi büyüterek Allah'ın inine sığınarak birbirimize sımsıkı sarılacağız ve bizden olmayanları kafirleri asla sevindirmeyeceğiz'ifadelerine yer verdi.

AK Parti Konya’dan Van’a Çıkarma

AK Parti Konya’dan Van’a Çıkarma

AK Parti Konya’dan Van’a Çıkarma

AK Parti Konya’dan Van’a Çıkarma

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber