Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi14:34 Beyaza bürünen "Nemrut’un Develeri" görsel şölen oluşturdu14:32 Bayram Taşkın: "Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir”14:31 Malatya’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı14:31 Muğla seçim güvenliği toplantısı yapıldı14:31 Carlos Vinicius: "Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyoru...14:30 Adıyaman’dan Gazze’ye 10 bin bebek zıbını yola çıktı14:30 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de Spor AŞ’nin 2’nci bahar dönemi spor okulları k...14:30 Sultangazi’de Ramazan, Aile ve Çocuk söyleşisi ilgi gördü
Sami Er
Siyaset 21 Şubat 2020 - 14:48 Yorum: 0

AK Parti Kozan’da kongre heyecanı

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili 28 Mart'ta yapılacak 7. olağan kongrede seçime tek aday oyarak gireceğini söyledi.

AK Parti Kozan’da kongre heyecanı

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili 28 Mart'ta yapılacak 7. olağan kongrede seçime tek aday oyarak gireceğini söyledi.

Yusuf Bilgili, yaptığı açıklamada, AK Parti kurulduğu günden bu yana Kozan ilçesinde gönülden gönüle hizmet anlayışı ile çalışma içerisinde olduğunu söyledi. Kongrede yeniden tek aday olan Bilgili, "Kongre sürecimiz ülkemiz, ilçemiz için hayırlara vesile olsun. Büyük bir coşku ile kongreye hazırlanıyoruz" dedi.

AK Parti'de her kademede yer alan partilerinin, büyük bir dava, ülke bekası ve geleceği için cansiparane çalıştığını söyleyen Bilgili, "Bugüne kadar partimizin her kademesinde yer alan yöneticilerimizden üyelerimizi ve tüm Kozan halkını 28 Mart'ta Belediye Sineması solununda gerçekleştireceğimiz 7. olağan kongremize davet ediyoruz. Bizler ben değil biziz ve biz birlikte Türkiyeyiz. Kozan'da kadınlarımız, gençlerimiz ve her gönüllümüz ile kapı kapı gezerek hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizde tarihe altın harflerle yazılacak büyük hizmetler yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK kadroları safında yer almak bizim için büyük bir onurdur. Şahsıma bu onurlu görevi layık gören tüm siyasi büyüklerime ve birlikte yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım" diye konuştu.

AK Parti Kozan’da kongre heyecanı

AK Parti Kozan’da kongre heyecanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber