Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 17:13 Yorum: 0

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Genel Merkez tarafından belirlenen Yönetim Kurulu üyelerinin hayırlı hizmetlere imza atması...

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Genel Merkez tarafından belirlenen Yönetim Kurulu üyelerinin hayırlı hizmetlere imza atması temennisinde bulundu.

Erenler, yaptığı açıklamada, Kütahya ve Türkiye için çalışacaklarını dile getirerek, "AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlık görevi şahsıma tevdi edildikten sonra Genel Merkezimiz ve il teşkilatlarımızla yaptığımız istişareler ve değerlendirmeler neticesinde oluşturduğumuz Yeni Yönetim Kurulu üyelerimiz ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Birlikte çalışacağım değerli Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kütahya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulumuz, mahalle yönetimlerimiz, sandık yönetimlerimiz, ilçe yönetimlerimiz ve il yönetimimiz ile birlikte tüm Kadın Kolları teşkilatları olarak Parti çalışmalarında, yeni anayasa çalışmalarında, aile hayatının öneminin anlatılmasında, kadın istihdamında, kadın haklarının korunmasında, insanın olduğu her yerde omuz omuza güzel çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Bütün konuşmalarında önemle belirttiği ve işaret ettiği gibi, niçin siyaset yaptığımızı, niçin onunla birlikte yürüdüğümüzü Onun kararlı ve hayırlı davasına AK Parti'nin onurlu ve gururlu mensupları olarak her zaman sahip çıkacağımızı önemle vurguluyoruz.Bu anlamda yükümüzün farkındayız ve Türkiye için, Kütahya için, milletimiz ve memleketimiz için "durmak yok yola devam" diyoruz. Bu vesile ile Yeni Yönetim Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

AK Parti İl Kütahya Kadın Kolları Başkanlığı şu isimlerden oluştu: Ceyda Çetin Erenler (Başkan) Yönetim Kurulu üyeleri Arife Kaptan, Asiye Gültekin, Esma Ölçen, Fatma Elgörmüş, Fatma Kurt, Hatice Gençtürk, Havva Ergül, Servet Emrem, Emire Eşsiz, Esra Özbek Balcı, Fatma Büber, Fatma Zehra Aygün, Gülden Akduman, Halime Kalkan, Hatice Akyıldız, Melike Haser, Nihal Ay, Ümran Sarkın, Zübeyde Demir, Hatice Demirbuhar, Ayla Hamaratgil, Aslıhan Korkmaz, Ayşe Uludoğan, Ayten Yaşar, Emel Köksal, Emine Özekmekçi, Esra Şahinler, Fatma Saraçoğlu, Feyza Efe, Gülsüm Kutlu, Hülya Şen, Kevser Çıracı, Müzeyyen Öcal, Nazife Ören, Pakize Özdemir, Zeynep Can Sezer, Ayşe Sultan, Deniz karaman, Hatice Canan Avados, İlknur Erdoğan, Meryem Altınçeyrek, Ayşe Canan Efe, Ayşe Sülün Liypak, Derya Berber, Figen Karçiçeği, Merve tek, Emine Ulusoy, Şeyma İşcen ve Zeliha Yarar. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber