Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 18:33 Yorum: 0

AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu:

"Bu kapsamda, Emet, Hisarcık, Altıntaş ve Pazarlar ilçelerine, yapılmasını talep ettiğimiz 4 sentetik çim saha yatırım programına alındı. Domaniç ve Şaphane'ye tribün yapılacak. Kütahya Dumlupınar Stadyumu'nun da çimleri yenilecek"

AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu:

KÜTAHYA (AA) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, 4 ilçeye sentetik çim saha yapılacağını bildirdi.

Kavuncu, yaptığı açıklamada, şimdiye kadar AK Parti hükümetlerinin spora ve gençliğe önem verdiğini belirtti.

Gençlerin vatana ve millete faydalı bireyler olması için spor aktivitelerine yönelik yatırımları artırdıklarını belirten Kavuncu, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda, Emet, Hisarcık, Altıntaş ve Pazarlar ilçelerine, yapılmasını talep ettiğimiz 4 sentetik çim saha yatırım programına alındı. Domaniç ve Şaphane'ye tribün yapılacak. Kütahya Dumlupınar Stadyumu'nun da çimleri yenilecek. Uzun zamandır yapımı gündemde olan sentetik çim sahalarımızla ilgili müjdeli haberi siz hemşehrilerimize iletmekten mutluluk duyuyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Toto Başkanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı. Bu protokole göre maliyetleri, 2 milyon lira Spor-Toto Başkanlığından, 900 bin lira da İl Özel İdaresi tarafından karşılanacak. İhtiyaç bulunan sahalarımıza imkanlar dahilinde tribün ve soyunma odaları da inşa edilecek. Bu ay sonuna kadar ihalesi yapılacak ve sözleşme imzalanıp yer teslimi yapılacak."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber