Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı'dan ziyaret

MALATYA (AA) - AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret etti.Birlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Kahtalı,...

AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı'dan ziyaret

MALATYA (AA) - AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret etti.

Birlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Kahtalı, AK Parti hükümeti olarak her alanda gayret gösterdiklerini belirtti. 

İktidarlarının 2002'den beri yapmış olduğu tüm çalışmaların bir öncekini aratmayacak ve gölgede bırakacak nitelikte olduğunu kaydeden Kahtalı, "Bu gün de yine aynı şekilde ilimizde bu tür çalışmalara devam ediyoruz. Desteklerimiz devam ediyor. Yetiştiricilerimiz için soğuk hava depolarına vermiş olduğumuz desteklerin yanı sıra hayvancılığın geliştirilmesi anlamında da birçok destekler sunuyoruz" ifadesini kullandı.

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Malatya Şube Başkanı İhsan Akın da Malatya'da yaptıkları çalışmalarda kentteki bütün yetkililerden destek gördüklerini ve herkesle koordineli bir şekilde çalıştıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber