Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 25 Eylül 2015 - 01:34 Yorum: 0

AK Parti Malatya'da bayramlaşma programı düzenledi

AK Parti Malatya İl Başkanlığı, bayramlaşma programı düzenledi.

AK Parti Malatya'da bayramlaşma programı düzenledi

MALATYA - AK Parti Malatya İl Başkanlığı, bayramlaşma programı düzenledi.

Dede Korkut Lokantasında gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, Çalık, "1 Kasım'da Allah nasip ederse hep beraber 'haydi Bismillah' diyeceğiz. Biz 1 Kasım 2001'de yola çıkarken 'Bismillah' diyerek çıkmıştık. Bu çıktığımız yolda milletimiz bizi tek başına 14 yıldır iktidara getirdi. Şimdi yine 1 Kasım'da yeniden 'haydi Bismillah' diyoruz. Ama bizim 'Haydi Bismillah' dediğimiz cümleye engel koymak isteyenler var. Siz o engel koymak isteyenlere gereken cevabı sandıkta vereceksiniz. Hayırcı MHP 'ye gereken cevabı sandıkta vereceksiniz. Sırtını PKK 'ya dayayan HDP'ye sandıkta cevabınızı vereceksiniz" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de 1 Kasım seçimlerinin bir milat olacağını dile getirerek, "Artık bu ülkede istikrarın bozulmadığı, kanın akmadığı, kardeşin kardeşe silah çekmediği dönemleri geride bırakacağız. İnşallah 1 Kasım'ı bayram tadında kutlamayı nasip etsin" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar da 1 Kasım seçimlerinde aynı başarıyı yakalayacaklarını söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ise herkesin bayramını kutlayarak, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da kritik bir seçim dönemine girildiğini belirterek, 1 Kasım'da yine el ele vererek bir tarih daha yazacaklarını ifade etti. 

Kahtalı, terörü lanetleyerek, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diledi.

AK Parti Malatya 6. sıra milletvekili adayı Ufuk Önalan ise yaşanan sıkıntıları duayla, bir ve beraber olarak aşacaklarına inandığını kaydetti.

Programa, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, diğer ilgililer ve çok sayıda partili katıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber