Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 18:08 Yorum: 0

AK Parti Manisa Mahalle Başkanları Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: "Gençlerimize, yeni Türkiye’yi, 10 yıl önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye’yi anlatmalıyız"

AK Parti Manisa Mahalle Başkanları Toplantısı

MANİSA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Gençlerimize, yeni Türkiye’yi, 10 yıl önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye’yi anlatmalıyız" dedi.

Manisa Fuar Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Manisa Mahalle Başkanları Toplantısı'na katılan Hotar, konuşmasında, mahalle temsilcilerinin eğitimine önem verdiklerini belirterek, başarılarında bunun çok önemli katkısı olduğunu söyledi.

Mahalle başkanlarını, kılcal damarlara benzeten Hotar, "Vücudun sağlıklı yaşaması için kılcal damarlarının sağlıklı olması gerekir. İşte siz, bizim tüm Türkiye’deki kılcal damarlarımızsınız. AK Parti’nin ömrünün uzun olması için kılcal damarlarının sağlıklı olması lazım" diye konuştu.

Hotar, partililerin, bulundukları yerlerde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmaması gerektiğini vurgulayarak, "O zaman vatandaşlarımızın gönlüne girmek, duasını almak, daha güzel oluyor. Bu noktada üzerinde önemle durulması gerekenler, gençlerimizi olacaktır. Gençlerimize, yeni Türkiye’yi, 10 yıl önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye’yi anlatmalıyız" dedi.

Toplantıya, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın da aralarında bulunduğu partililer katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber