Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 16:44 Yorum: 0

AK Parti Mersin İl Başkanlığı’nda halk günleri devam ediyor

AK Parti Mersin İl Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği halk günü programı devam ediyor.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı’nda halk günleri devam ediyor

AK Parti Mersin İl Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği halk günü programı devam ediyor. İl Başkanı Cesim Ercik, AK Parti olarak bu necip millete hizmet etmenin büyük gurur olduğunu vurgulayarak, "Bu asil ve necip Türk Milleti, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve arkasındaki üst aklın 40 yıllık hesabını 12 saatte Allah'ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişmeler karşısında ferasetli yaklaşımları ile bertaraf etmeyi başardı" dedi.

Halk günü programı kapsamında AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, il başkan yardımcılarıyla birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Haftanın bir gününü vatandaşlara ayırmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu vurgulayan Ercik, AK Parti'nin iktidara geldiği günden beri daima halkına hizmet ettiğini ve bundan sonrada bu necip millete hizmet edeceğinin altını çizdi. Çarşamba günlerini halka ayıracaklarını ifade eden Ercik "Biz, sorunları çözmek için çalışırız. Elimizden geldiğince vatandaşımızın sorunlarıyla, şikayetleri ve talepleriyle her zaman ilgileneceğiz, bu tür etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecektir. Çünkü bu millet 15 Temmuz'da FETÖ'cü teröristlere pabuç bırakmamıştır. 15 Temmuz'da asil Türk Milleti, Türkiye siyaset tarihine ve dünyadaki insanlık tarihine altın harflerle yazılacak çok önemli bir şey yaptı. Bu necip millet, devletine sahip çıkmıştır. Eğer bu alçaklar, bu hainler, amaçlarına ulaşsalardı, 16 Temmuz sabahını tasavvur edebilecek durumda değildik. Bu hainler her şeyi hesap ettiler belki; ama bu necip milletin kalbindeki vatan, millet sevgisini hesaplayamadılar. Bu asil ve necip Türk milleti, FETÖ ve arkasındaki üst aklın 40 yıllık hesabını 12 saatte Allah'ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişmeler karşısında ferasetli yaklaşımları ile bertaraf etmeyi başardı. Allah hepinizden razı olsun. Dolayısıyla bu millete hizmet etmek en büyük şereftir" diye konuştu.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı’nda halk günleri devam ediyor

AK Parti Mersin İl Başkanlığı’nda halk günleri devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber