Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 03 Eylül 2016 - 18:13 Yorum: 0

AK Parti Mersin İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Türkiye'nin hızla büyüyüp, gelişmesini hazmedemeyenlerin terörle önünü kesmeye çalıştıklarını belirterek,...

AK Parti Mersin İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Türkiye'nin hızla büyüyüp, gelişmesini hazmedemeyenlerin terörle önünü kesmeye çalıştıklarını belirterek, "15 Temmuz'daki darbe girişiminde milletimizin, birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini hesap edemediler" dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı'nca düzenlenen Eylül Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, milletvekilleri Yılmaz Tezcan ve Hacı Özkan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, 15 Temmuz kalkışmasında demokrasiye sahip çıkma adına sokağa dökülen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederken, hain darbe girişimi sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara ise geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Aynı zamanda bir hekim olarak Mersin'e yapılan sağlık yatırımlarının gurur verici olduğunu söyleyen Tezcan, 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi'nin yeni yerinde, devletin yapacağı yatırımlarla kısa zamanda hizmete gireceğini belirtti.

Mersin'deki sağlık yatırımlarından en önemlilerinden birinin de kamu-özel iş birliğiyle 2014 yılında temeli atılan ve Türkiye'nin hizmete girecek ilk şehir hastanesi olması planlanan bin 254 yataklı Mersin Şehir Hastanesi olduğunu dile getiren Tezcan, "Bu hastane, sadece sıradan bir devlet hastanesi değil. Bu hastane aynı zamanda, Sağlık Bakanımız Recep Akdağ'ın da açıkladığı gibi, bir eğitim araştırma hastanesi olacak. Yani 3. basamak bir hastane olacak. Burada profesör ve doçent arkadaşlarımız hizmet edecek, tıpkı, tıp fakültelerinde olduğu gibi. Tıbbi donanım ve hekim donanımı olarak, sadece Mersin değil çevre illerle birlikte uluslararası düzeyde sağlık turizmine de hizmet edecek çok önemli bir çalışma" diye konuştu.

Tezcan, 150 yataklı olarak planlanan Mezitli Devlet Hastanesi'nin ise yapılan görüşmelerin ardından 200 yatak kapasitesine çıkarıldığını belirterek, projenin, ileride ihtiyaç duyulması halinde yatak sayısını arttıracak şekilde planlandığını kaydetti.

Hacı Özkan; "15 Temmuz'da ülkemizin önünü kesmeye çalıştılar"

Milletvekili Hacı Özkan ise konuşmasına terörle mücadele sırasında şehit düşen güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, yaralılara başsağlığı dileyerek başladı. Türkiye'nin hızla büyüdüğünü ve geliştiğini dile getiren Özkan, "Ülkemizin hızla büyümesini ve gelişmesini hazmedemeyen gerek içten, gerek dışarıdan bazı kesimler var. Dolayısıyla Batı ülkeleri son 10 senede ileriye gidemezken, nüfusları günden güne yaşlanırken, ülkemizin

ilerlemesini istemeyenler terörle bizi durdurmaya çalıştılar. Allah'a hamdolsun ki, başarılı olamadılar" ifadelerini kullandı.

Ülkenin önünü kesmek isteyenlerin bu kez 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunduklarını hatırlatan Özkan, şöyle devam etti; "Ancak bunu yapanlar bir şeyi hesap edemediler. Milletimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini hesap edemediler. Bu millet, Sayın Cumhurbaşkanımızın "meydanlara inin" çağrısıyla 10 dakika içerisinde meydanları doldurarak, bütün dünyaya demokrasi dersi vererek, ilk defa dünyada bir milletin darbeyi önlediğini göstermiş oldu. Bu bağlamda bütün milletimize ve buradaki kardeşlerime saygılarımı sunuyorum. Allah her zaman için birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi devam ettirsin inşallah."

Türkiye hızla gelişip, büyürken bu gelişmenin Mersin'e de yansıdığını belirten Özkan, seçimlerden önce 22 gölet sözü verdiklerini hatırlatarak, "Ancak Orman ve Su İşleri Bakanımız kentimize geldiğinde, biz Mersin'in plakasının 33 olduğunu söyleyerek, "33 gölet olsun" dedik. Bu gün söz vermediğimiz halde hedefimiz 57 gölete ulaştı. Bununla birlikte Akdeniz Sahil Yolu hızla ilerliyor. Mersin-Adana yolu 4 şeritten 8 şeride yükseliyor ve bu yollar kısa sürede bitirilecek. En önemlisi ise Çukurova Havalimanı'nın durumu. Bu konudaki çalışmalar da hızla devam ediyor. Bir kaç gün önce Şehir Hastanesi'ni ziyaret ettik. Burası sanki hastane değil 7 yıldızlı lüks bir otel gibi oldu. Allaha hamdolsun ki, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Başbakanımızın, kabinenin, milletvekillerimizin ve milletimizin birlik ve beraberliği ile hakikaten hayal edilemeyen bu tür büyük projeler de günden güne ilerliyor" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik de Türk halkının 15 Temmuz'da örnek bir mücadele sergilediğini belirterek, "İnşallah bundan sonra bu ülkede darbenin "d'sini bile kullanamayacaklar" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a şükranlarını sunduğunu söyleyen Ercik, "Bize bundan sonraki süreçte düşecek tek bir görev kaldı, öncelikle 2019 yerel seçimlerini kazanıp Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, genel merkezimize, milletvekillerimize, kısacası bu millete hediye etmemiz gerekiyor. Daha sonraki Cumhurbaşkanlığı seçiminde de en fazla oyu alıp, Cumhurbaşkanının karşısına çıktığımız zaman boynumuzun bükük kalmaması gerekiyor. En yüksek oyla Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar o makama bizler yollarız. Sonrasında milletvekili seçimi yaşayacağız. Bu seçimde de artık 3,4 milletvekili yerine Mersin'de 5'i, 6'yı ve 7'yi konuşuruz. Bu yolda birlikte giderken Allah bizleri muzaffer kılsın" ifadelerini kullandı.

AK Parti Mersin İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

AK Parti Mersin İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

AK Parti Mersin İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber