Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı'ndan etkinlik

MERSİN (AA) - AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında etkinlik düzenledi.AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Suphi Öner...

AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı'ndan etkinlik

MERSİN (AA) - AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında etkinlik düzenledi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinliğe katılanlara üzerinde "Özgecanları unutmayacağız" yazılı karanfiller dağıtıldı.

 İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, yaptığı konuşmada, Özgecan Aslan'ı unutmadıklarını belirterek, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde her alanda eşitlik istediğimizi, daha mutlu ve güvenli hayatlar özlediğimizi dile getiriyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kadınlarımız kimi zorluklar yaşıyor, fırsat eşitsizlikleri ve ayrımcılıkla karşı karşıya kalabiliyor. Bu sorunların aşılması için biz kadınlar hep birlikte ortak bir duruş geliştirmeli ve birbirimizin hakkına, hukukuna, özgürlüklerine sahip çıkmalıyız" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar da Özgecan Aslan'ın ailesinin acısını paylaştıklarını kaydetti.

Etkinliğe AK Parti Mersin milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun ve Nebi Bozkurt, Mersin Üniversitesi Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi (MERKAM) Müdürü Prof. Dr. Bahar Taner ve MERKAM Üyesi Asiye Akbaş Üzel ile çok sayıda partili katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber