Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ağustos 2016 - 14:13 Yorum: 0

AK Parti Milletvekilinden Taha Akgül açıklaması

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Avukat Hamza Dağ, olimpiyat şampiyonu Taha Akgül'ün daha önce İzmir Büyükşehir Belediyespor çatısı altındayken...

AK Parti Milletvekilinden Taha Akgül açıklaması

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Avukat Hamza Dağ, olimpiyat şampiyonu Taha Akgül'ün daha önce İzmir Büyükşehir Belediyespor çatısı altındayken maaşında indirim yapılmak istenmesi üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ASKİ'ye gittiğini belirterek, "İşte bu örnek bile İzmir'in neden kabuğunu bir türlü kıramadığını gösteriyor" dedi.

Genç sporcuyu kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Dağ, Akgül'ün, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kulüpte profesyonel sporcu istemediği için ayrıldığını dile getirdiğini hatırlatarak "Taha'nın yanı sıra dünya çapında dereceler elde eden Mevlüt Arık ve Emrah Kuş gibi güreşçi kardeşlerimiz de hem ekonomik sorunlar, hem de Büyükşehir Belediyespor yönetiminin İzmir dışında üniversite eğitimi gören sporcuları kadroda istememesi yüzünden kulüpten ayrıldılar. Bu arada İzmir Büyükşehir Belediyespor, geçen ocakta kadın güreş takımını dağıtınca, ülkemize ilk Avrupa şampiyonluğunu kazandıran Buse Tosun ile Bediha Gün de farklı kulüplere gittiler. Genç yaşlarında olimpiyat vizesi alarak Rio'da ay yıldızlı mayoyu giymenin gururunu yaşadılar" diye konuştu.

"Hani kasan doluydu?"

Kocaoğlu'nun parti içi kısır siyasi çekişmelerle uğraşmaktan kadrosunda yer alan dünya ve olimpiyat şampiyonlarını elinden kaçırdığını savunan Dağ şöyle konuştu:

"Avrupa ikincisi olarak kulübüne 50 bin TL kazandıran, gelecek vaat eden pırıl pırıl gençleri ödüllendirip teşvik edeceğin yere maaşında 500 TL indirim yaparak kulüpten ayrılmasını sağlıyorsun. Hani senin kasan doluydu, derecelendirme kuruluşlarından övgü alıyordun?"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber