Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

AK Parti Muğla Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Muğla Milletvekili Özden:

AK Parti Muğla Danışma Kurulu Toplantısı

MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, "Dünya üzerinde ülkemizin açığını arayan, bizleri dünyaya gammazlamaya çalışan bir hain çetesi var" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı Danışma  Kurulu Toplantısı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM B Salonu'nda yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Milletvekili Özden, İç Güvenlik paketi görüşmelerinde MHP’nin kendisiyle çeliştiğini öne sürerek, "6-7 Ekim olaylarında 'Neden güvenlik yok, devlet gerekeni yapmıyor' diye dert yanan MHP, şimdi bu tür olayları engellemek için hazırlanan İç Güvenlik paketine destek vermiyor, yan çiziyor. Bugün onlar yan çiziyor, vakti geldiğinde de millet yan çizenlerden hesabını soracaktır" dedi.

Özden, "Dünya üzerinde ülkemizin açığını arayan, bizleri dünyaya gammazlamaya çalışan bir hain çetesi var. Bir yandan bu hain çetesinin kalıntıları ile uğraşırken, diğer taraftan ülke içini karıştırmak için 6-7 Ekim olaylarını başlatanlarla uğraşıyoruz. İşte böyle bir ortamda İç Güvenlik paketi neden gerekli, herkes 6-7 Ekim olaylarıyla gördü" diye konuştu.

 AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci ise seçimlerde AK Parti’nin oylarının çalındığını iddia etti.

Muğla’daki her seçimde sandıklardan partilerinin yüzde 5 ila 7,5 arasında oylarının farklı hilelerle çalındığını iddia eden Küreci, şunları söyledi:

"Kimi zaman kalem oynatmalarla, kimi zaman sandık başında yönlendirmelerle... Sandık namustur. Bizler namusumuza sahip çıkacağız. 7 Mart'ta 'sandığa sahip çıkıyoruz' çalışmamızda tüm ilçelerimiz gereken özen ve hassasiyetle üzerlerine düşen görevi eksiksiz yaptı. 7 Haziran seçimlerinde Sayın Başbakanımıza verdiğimiz sözü tutarak, partimizi Muğla’da birinci parti yapacağız."

Küreci, Kadınların Günü'nün sadece meydanlarda, sokaklarda kutlanamayacağını dile getirerek, "TBMM'de AK Parti'li 45 kadın milletvekili varken, her fırsatta kadınlara sahip çıktığını sokaklarda söyleyen CHP’nin 19 kadın milletvekili bulunuyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber