Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 18:33 Yorum: 0

AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk:

"Ne kaymakamımız ne de devleti yönetenlerden bir bürokrat kongremize katılmıştır. Ellerinde görüntü varsa lütfen basınla paylaşsınlar veya çıkıp Bodrum Kaymakamından özür dilesinler"

AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk:

MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, partisinin Yatağan İlçe Başkanlığının 17 Aralık'ta yapılacak olağan genel kurulu öncesi düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Öztürk, ilçe başkanlığında yapılan toplantıda, 15 Eylül itibarıyla AK Parti Muğla İl Başkanlığının kongre sürecine girdiğini, 7 Haziran 2015'te yapılacak AK Parti Genel Kurulu öncesinde ekiplerin oluşturulmaya başlandığını söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gireceği ilk genel kurul olması nedeniyle 7 Haziran'ın kendileri için önemli olduğunu ifade eden Öztürk, "Teşkilatlarımızın 7 Haziran'a kadar hazır olması için çalışıyoruz. Bugüne kadar 7 ilçemizin kongresini gerçekleştirdik. Bundan sonra da sırasıyla ilçelerimizin kongrelerini tamamlayacağız" dedi.

Delege seçiminde parti içi uzlaşı olması maksadıyla partiye bugüne kadar hizmet etmiş kişilerin yazılmasına öncelik verdiklerini belirten Öztürk, bütün ilçelerde uzlaşı sağlanarak tek liste halinde seçime gittiklerini anlattı.

Genel merkezlerinin uzlaşı kültürünün ilçe kongrelerine de yansıtıldığını dile getiren Öztürk, bugüne kadar partilerine hizmet etmiş tüm ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Öztürk, 17 Aralık'ta yapılacak Yatağan ilçe kongresine Mustafa Toksöz'ün ismi üzerinde uzlaşı sağlandığını bildirerek, bunun genel merkezin tavsiye kararı olduğunu söyledi.

Öztürk, CHP Muğla İl Başkanlığının divan toplantısında görüşülen ve basında da yer alan İztuzu Plajı konusu ile Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan'ın AK Parti ilçe kongresine katıldığına dair iddialara da cevap verdi.

Öztürk, şöyle konuştu:

"CHP Muğla İl Başkanının İztuzu Plajı ile ilgili söylediği bir kelime var; 'Biz yürütmeyi durdurma kararı aldırdık'. CHP İl Başkanına sormak istiyorum; 'Nasıl gitti de yürütmeyi durdurma kararı aldırdı' Çünkü 'aldırdık' diyor. Adliye koridorları CHP'nin arka bahçesi mi? Nasıl bu işi kendi ifade ettiği şekilde becerdi, bilmiyorum.

Bir diğer konu ise CHP Muğla milletvekilinin söylediği, Sağlık Bakanımız geldiği zaman Bodrum Kaymakamının AK Parti kongresine katıldığı. Bizim elimizde görüntülerimiz var. Ne kaymakamımız ne de devleti yönetenlerden bir bürokrat kongremize katılmıştır. Ellerinde görüntü varsa lütfen basınla paylaşsınlar veya çıkıp Bodrum Kaymakamından özür dilesinler."

- AK Parti İlçe Başkan adayı Mustafa Toksöz 

AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı için adaylığı açıklanan Mustafa Toksöz ise bundan sonraki süreçte hep birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Başkanlık makamının önemli olmadığını dile getiren Toksöz, "Şundan müsterih olun; AK Parti'li hiçbir arkadaşımızın boynunu yere eğdirmeden Allah nasip ederse 3 yıl ilçe başkanlığı görevinde bulunacağım. Buraya gelmemizde emeği geçen il başkanımıza, sonrasında ise tüm değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber