Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Temmuz 2014 - 15:08 Yorum: 0

AK Parti Nazilli ilçe teşkilatında bayramlaşma

AYDIN (AA) – AK Parti Nazilli ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni yapıldı.Parti binasında gerçekleştirilen törene AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, İlçe Başkanı İmran...

AK Parti Nazilli ilçe teşkilatında bayramlaşma

AYDIN (AA) – AK Parti Nazilli ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni yapıldı.

Parti binasında gerçekleştirilen törene AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, İlçe Başkanı İmran Acar ve yönetim kurulu üyeleri, bazı meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Törende konuşan, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İmran Acar, buruk bir bayram geçirdiklerini belirterek, Doğu Türkistan, Suriye, Irak ve  Filistin acı çekerken güzel bir bayram geçiremediklerini ifade etti.

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç da bayramlaşma törenine katılan tüm partililerin bayramını kutladı ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber