Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 13:19 Yorum: 0

AK Parti Niğde Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Erdoğan Özegen;

AK Parti Niğde Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Erdoğan Özegen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Niğde Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Erdoğan Özegen;

AK Parti Niğde Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Erdoğan Özegen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Özegen mesajında, öğretmenliğin, toplumun kültüründe, medeniyetinde çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, bu müstesna yeri korumanın, bunu geleceğe taşımanın, herkesin görevi olduğunu belirtti.

AK Parti Milletvekili Özegen; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 yılında "başöğretmen" sıfatını alması vesilesiyle, her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Cumhuriyetin kısa sürede dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan birinin fedakârca, cefakârca, özveriyle gayret gösteren öğretmenlere ait olduğuna hiç kuşku bulunmadığının altını çizen TBMM İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, "Bu millet, öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürüyor" dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Erdoğan Özegen mesajına şöyle devam etti:

"Öğretmenlerimiz insanı en ideal şekilde eğitmek, dolayısıyla geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Milletimizin her ferdinin, kendisi ve çocukları için, öğretmenlerimize şükran borcu vardır.

İlk emri "Oku" olan bir medeniyetin mensupları olarak bizim için, öğrenmenin ve öğretmenlerin ayrı bir yeri, önemi bulunmaktadır. Bugün de milletçe, eğitime, öğretime, ilme, âlime, öğretmene derin bir saygıyla, muhabbetle yaklaşıyoruz.

Şehir merkezlerinden en ücra köylere kadar memleketimizin her karışında vazifelerini hakkıyla yerine getiren öğretmenlerimizi, kendilerini eğitime ve öğrencilerine adamış olmalarından dolayı en içten duygularımla tebrik ediyorum.

Millet mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum."diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber