Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Eylül 2016 - 15:18 Yorum: 0

Ak Parti Niğde Teşkilatı, Şehit ailelerini bayramda yalnız bırakmadı

Ak parti Niğde İl teşkilatı 15 temmuz gecesi şehit olan demokrasi şehitlerinin ailelerinin bayramlarını kutlamak için ziyaret bulundular.

Ak Parti Niğde Teşkilatı, Şehit ailelerini bayramda yalnız bırakmadı

Ak parti Niğde İl teşkilatı 15 temmuz gecesi şehit olan demokrasi şehitlerinin ailelerinin bayramlarını kutlamak için ziyaret bulundular.

Ziyarete Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve İl Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna katıldı.

Ziyarette Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen özel bayram tebriğini demokrasi şehitlerinin ailelerine taktim ettiler.

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir yaptığı konuşmada şunları söyledi: " Bugün bizler rahat ve huzur içinde bayramımızı kutluyorsak, bu vatan uğruna canlarını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşan şehitlerimiz sayesindedir. Onlar bizlerin huzur ve güvenliği için canlarını feda etti, çocuklarını babasız, hanımlarını eşsiz bıraktı, anne babalarını gözü yaşlı bıraktılar. Bizlerde bizim için bu kadar büyük fedakarlık yapan şehitlerimizin geride kalan ailelerini bayram dolayısıyla ziyaret ettik. Artık onlar bizim de ailemiz, şehitlerimizin yakınları için ne gerekiyorsa yapıyor, yapmaya devam ediyoruz. Hepsinin ellerinden öperek mübarek bayram gününde dualarını ve gönüllerini aldık" dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ise ; "Bu milletin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler, huzurumuzu kaçırmak isteyenler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır, bu vatan bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir, millet olarak bu emaneti korumak bizim varlık sebebimizdir. Allah'ın izni ile kimse bu vatanı bölemeyecek, kirli emellerine ulaşamayacaklardır. FETÖ terör örgütü ve diğer tüm örgütlerle kararlı mücadelemiz devam edecek ve bu beladan milletimiz kurutulacaktır. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bayram günü şehit ailelerini ziyaret ederek onların yanında olduk ve dualarını aldık. Şehitlerimize bu vesile ile Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine sabrı cemil niyaz ediyorum" diye konuştu.

İnsanın ne kadar yaşadığı çok önemli değil, önemli olan ne kadar anlamlı yaşadığıdır diyen Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ; "İşte şehitlerimiz en güzel örnektir. Canlarını bu vatanın bekası uğruna siper etmiş ve şer odakların planlarını boşa çıkarmışlardır. 15 Temmuz gecesi ülkemiz için önemli dönüm noktalarından biridir. O gece birçok şehit verdik. Bu şehitlerimizin emanetini korumak bizim boynumuzun borcudur. Fetö, PKK, Daeş denen alçak terör örgütleri ülkemizin birliğine kastederek kirli emellerine ulaşma gayretindeler. Ama unuttukları, bugün ziyaretlerini gerçekleştirdiğimiz kahraman şehitlerimizdi. Onlar bu vatanın bölünmez bir bütün olduğunu canlarını ortaya koyarak, bölünemeyeceğini kanıtladılar. Kurban bayramında şehitlerimizin ailelerinin ellerinden öperek gurur abidesi evlatlarını yad ettik. Allah onlardan ve ailelerinden razı olsun. Tüm şehit ve gazi yakınlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Ak Parti Niğde Teşkilatı, Şehit ailelerini bayramda yalnız bırakmadı

Ak Parti Niğde Teşkilatı, Şehit ailelerini bayramda yalnız bırakmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber