Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 18:28 Yorum: 0

AK Parti, Niğde'de temayül yoklaması yaptı

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde İl Teşkilatı, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçimleri için, sivil toplum kuruluşlarına yönelik temayül yoklaması yaptı.AK Parti İl Başkanlığı'nda...

AK Parti, Niğde'de temayül yoklaması yaptı

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde İl Teşkilatı, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçimleri için, sivil toplum kuruluşlarına yönelik temayül yoklaması yaptı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, Niğde'de milletvekili adayı olarak görmek istedikleri kişileri belirlemek için sandık başına gitti.

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, Genel Merkez'in aldığı karar doğrultusunda ilk kez böyle bir uygulama başlatıldığını belirterek, "Beklediğimizin de üzerinde bir katılım gerçekleşti. STK temsilcilerimiz, böyle bir uygulama yapılmasının çok yerinde olduğunu ve diğer partilere örnek olması gerektiğini ifade etti" diye konuştu.

Özdemir, şunları söyledi:

"Bizler, sadece teşkilat mensuplarımıza değil, Niğde'nin her kesiminin görüşüne başvurduk. Temayül sonrasında zarfları açmadan Genel Merkezimize sandıkları teslim edeceğiz ve orada sayılacak. Oy sonuçları açıklanmayacak. Üst komisyonumuz tarafından değerlendirilerek nihai karar, Genel Merkezimiz tarafından verilecek. Ben oy kullanmaya gelen bütün STK yönetimlerine teşekkür ediyorum, görüşleri bizim için önemli."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber