Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Temmuz 2014 - 18:43 Yorum: 0

AK Parti Of İlçe Teşkilatında bayramlaşma

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: "Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi var. İnşallah liderimiz, Sayın Başbakanımız cumhurbaşkanı seçildikten sonra yepyeni bir süreç başlayacak"

AK Parti Of İlçe Teşkilatında bayramlaşma

TRABZON (AA) - Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, "Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi var. İnşallah liderimiz, Sayın Başbakanımız cumhurbaşkanı seçildikten sonra yepyeni bir süreç başlayacak" dedi.

Bayraktar, AK Parti Of İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye ve Trabzon'un önemli olduğunu belirterek, "Of da önemli bir ilçe. Of, Türkiye tarihinde her zaman önemli bir mihenk taşı olmuştur. İnsanıyla, başarılı çalışmalarıyla, dine ve ilme verdiği önemle Türkiye'de hep kendinden bahsettirmiştir. Türkiye'nin her tarafında önemli işler yapan insanların yetiştiği bir ilçe olmuştur. O nedenle Of'umuzu önemseyeceğiz. Trabzon'la bütünleşirken, Trabzon'u desteklerken Of'un kalkınması için elimizden gelen gayreti de göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

İslam dünyasının çok zorluk içerisinde olduğu ve kan ağladığına işaret eden Bayraktar, "Mısır'da, Suriye'de, Arakan'da, Bengladeş'te, Pakistan'da, Myanmar'da, özellikle Gazze'de ve Filistin'de Yahudilerin yaptığı bu mezalim, bu katliamlar dayanılır gibi değil. Bu çocuk katillerinin yaptığı katliamları izlememek için televizyonları açamıyoruz. Bunları aşmanın tek yolu çalışmak, daha çok çalışmak ve daha çok mücadele etmektir. Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi var. İnşallah liderimiz, Sayın Başbakanımız cumhurbaşkanı seçildikten sonra yepyeni bir süreç başlayacak" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ise Bayraktar'ın bakanlığı döneminde Of'a ve Trabzon'a önemli yatırımların yapıldığını kaydetti.

Bayramlaşma törenine, Erdoğan Bayraktar'ın yanı sıra Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber