Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 26 Temmuz 2016 - 16:33 Yorum: 0

AK Parti Ordu milletvekili Gündoğdu:

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Devlette en önemli yeri teslim almışlardır. Neticesinde 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirme cüretini...

AK Parti Ordu milletvekili Gündoğdu:

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Devlette en önemli yeri teslim almışlardır. Neticesinde 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirme cüretini göstermişlerdir" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Gündoğdu, 15 Temmuz darbe girişiminin araştırılmasıyla Hrant Dink cinayetinin, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kazanın ve Danıştay saldırısının gün ışığına çıkarılabileceğini belirterek, "Hrant Dink cinayetinin ardından, emniyet istihbaratı tarafından olayın arkasında eski Büyük Birlik Partisi Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun olduğu gösterilmeye çalışılmıştır. Olay aydınlanmaya başlayınca işin içinde emniyet istihbaratının olduğu şeklinde haberleri takip ettik. O zaman Emniyet İstihbarat Daire Başkan'ı ölçün Ramazan Akyürek tutuklandı, serbest bırakıldı ve tekrar tutuklandı. O gün yaşananların siyaseti dizayn etme çabası olduğu açıktır. Bunların da FETÖ elemanları olduğu anlaşılmıştır" ifadelerini kullandı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili olarak Gündoğdu, yapının derin devlete sızdığını ve birbirlerini koruduklarını kaydetti. Gündoğdu, "Devlette en önemli yeri teslim almışlardır. Neticesinde 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirme cüretini göstermişlerdir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber