Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat Akkuş ilçesini ziyaret etti

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Akkuş ilçesini ziyaret etti.Öğretmenevinde vatandaşlarla bir araya gelen Hamarat, burada yaptığı konuşmada, Akkuş'a 200 kişilik öğrenci...

AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat Akkuş ilçesini ziyaret etti

ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Akkuş ilçesini ziyaret etti.

Öğretmenevinde vatandaşlarla bir araya gelen Hamarat, burada yaptığı konuşmada, Akkuş'a 200 kişilik öğrenci yurdu yapımına başlandığını söyledi. 

Akkuş'un AK Parti iktidarı dönemimde değişime uğradığını ifade eden Hamarat, şöyle konuştu:

"Akkuş eski Akkuş değil, eskiden hayallerimiz vardı, şimdi projelerimiz var. Ünye-Akkuş-Niksar yolumuzla ilgili gayretlerimiz devam ediyor. Niksar-Tifi arası duble yol olarak yapımına başlanacak, geri kalan bölüm için ise çalışmalarımız devam ediyor. Geç kalınmış gibi görünse de daha iyi nasıl olur, bunun peşindeyiz. Günü kurtaracak projeler peşinde değiliz, yapacağımız şeyleri konuşuyoruz. Bizleri yıpratmak için yapılan konuşmalara, yalan haberlere kulak asmıyoruz, onlar saman alevi gibi yanıp sönüyor. Yalan saman alevi gibidir ne ısıtır ne yemek pişirtir nede kışı geçirtir. Bizim milletle olan bağımız hakikat üzerine. Biz başkaları gibi milletimizi kandırılacak kalabalıklar olarak görmüyoruz. Biz olacak şeyleri konuşuyoruz." 

Hamarat daha sonra Belediye Başkanı sa Demirci'yi de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber