Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

AK Parti Ordu Milletvekili Şener:

"Türkiye’nin ayaklarında hem bu iç tüzük hem de bu Anayasa prangadır"

AK Parti Ordu Milletvekili Şener:

ORDU (AA) - AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Türkiye’nin ayaklarında hem bu iç tüzük hem de bu Anayasa prangadır" dedi.

Şener, Fatsa'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları başkanları ile bir araya geldi.

Fatsa Çamlık Restoran'da düzenlenen programda konuşan Şener, Fatsa Çevre Yolu'nun istimlak bedelinin Ulaştırma Bakanlığı tarafından ödeneceğini belirtti.

Fatsa Çevre Yolu Projesi'nde istimlaktan kaynaklanan bir maliyetin oluştuğunu anlatan Şener, "Bu bedelin Büyükşehir veya ilçe belediyesi ile karşılanması gerekiyordu ancak Ulaştırma Bakanımız ile yaptığımı görüşmeler sonunda Bakanlığın karşılaması kararı alındı. Fatsa Çevre Yolu Projesi'nin her aşamasını takip ediyorum. Bu projeyi kazandıracağız" dedi.

Torba Yasa teklifi oylamasının 1,5 aydır sürdüğünü ifade eden Şener, şöyle devam etti:

"Biz 1,5 aydır en erken gece saat 2'ye kadar çalışmak suretiyle kanun çıkartmak için mücadele veriyoruz. Bu kanunlar daha erken çıkabilir. Ama iç tüzük ve siyaset öyle dizayn edilmiş ki, 'Çok konuşsunlar, çok kavga etsinler ama bir şey yapmasınlar' buna göre dizayn edilmiş. İç tüzük de böyle Anayasa da böyle. İç tüzük ve Anayasa'yı değiştirmemiz gerekiyor. AK Parti için değil, bu millet için bunu yapmamız gerekiyor. 1 gecede 1 maddeyi geçiremediğimiz oluyor. Türkiye’nin ayaklarında hem bu iç tüzük hem de bu Anayasa prangadır. Sivil Toplum kuruluşları olarak sizlerin de hiçbir ideolojik kamplaşma oluşturmadan AK Parti'nin 2015 seçimlerinde yanında olmanız gerekmektedir. Türkiye'nin geleceği için çocuklarımız için Türkiye'nin onurlu yürüyüşünü sürdürmesi için bunu yapmamız gerekmektedir."

ETİKETLER: Fatsa
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber