Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

AK Parti Ordu Milletvekili Şener'e ziyaretler

ORDU (AA) - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Dış Politika Danışmanı ve Rusya Siyasi Araştırmalar Enstitüsü Başkanı Sergey Markov, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi...

AK Parti Ordu Milletvekili Şener'e ziyaretler

ORDU (AA) - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Dış Politika Danışmanı ve Rusya Siyasi Araştırmalar Enstitüsü Başkanı Sergey Markov, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener'i ziyaret etti.

Şener'i TBMM'deki makamında ziyaret eden Markov, burada yaptığı konuşmada, Türkiye ve Rusya arasındaki işbirliğinin daha iyi seviyelere çıkması gerektiğini söyledi.

Bunun için çalışmalar yapmaya devam ettikleri ifade eden Markov, "Sayın Şener'i ziyaretimizde bu konularla bilgi alış verişinde bulunduk" dedi. 

Ziyaretinden dolayı Markov'a teşekkür eden Şener ise şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile sayın Putin arasındaki dostluk her alanda iki ülkenin ilişkilerine olumlu yansımaktadır. Türkiye ve Rusya ilişkileri daha iyi düzeye çıkarabilecek kadar güçlü. Ticari ilişkilerimizi de güçlendirdikçe diğer alanlarda ilişkilerimiz güçlenecektir. Bizim Rusya ilişkilerimiz son 10 yılda fark edilir bir düzeyde her alanda mesafe kaydetmiştir. Bu ilişkilerin daha da ileriye gideceğine inanıyorum. Önümüzdeki yıllarda hem ticari hem siyasi ilişkilerin daha güçlü olacağından eminiz." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber