Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Eylül 2016 - 15:13 Yorum: 0

AK Parti Osmangazi teşkilatı bayramlaştı

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

AK Parti Osmangazi teşkilatı bayramlaştı

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Programda konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, "Zor günler yaşadığımız dönemde bu bayramın, kardeşliğimizi, dayanışmamızı, birlik ve beraberliğimizi en üst noktalara yükseltmesini diliyorum" dedi.

Merinos Tren Cafe'de düzenlenen törene AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Osman Mestan, Muhammet Müfit Aydın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ak Parti İl Koordinatörleri, İlçe Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları, mahalle muhtarları, AK Parti Osmangazi İlçe teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

Tüm Türkiye'nin ve İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı tebrik eden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, "15 Temmuz akşamında şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaşanan terör olayları ve terörle mücadele de şehit düşen güvenlik güçlerimize de Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha bizlere 15 Temmuz akşamı gibi bir gün yaşatmasın. O günden bu güne her gün 15 Temmuz akşamını konuşmaktayız. Bizler parti ve teşkilatları olarak her gün düne oranla daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bizler bu yapılanlara karşı kayıtsız kalırsak önümüzdeki yıllarda belki de farklı bir operasyonla, örgütle karşı karşıya kalabiliriz. Hükümetimize ve hukuka güvenmeliyiz. Bu süreçte devletimizin ve milletimizin bekası için adımlarımızı hızlı atmalıyız. Bizler teşkilat olarak görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz, sizlerde bizlere desteklerinizi sürdürerek daha fazla çalışmamıza ve emek sarf etmemizde moral kaynağımız olacaksınız" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği program nedeniyle parti teşkilatıyla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Bayramların birlikte yaşandığında anlam kazandığını ifade eden Başkan Dündar, "Telaşe açısından Kurban Bayramı en zor bayramdır. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hazırlıklarla bayramın en iyi şekilde yaşanmasını sağladık ve herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Çok fazla geniş yerlerimiz olmamasına rağmen imkanlar çerçevesinde kurban satış ve kesim alanlarını başarılı bir şekilde programlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Hijyenik kurban kesim alanlarına yeni bir tane daha ekledik ancak inşaatının devam etmesi nedeniyle önümüzde yıl hizmete başlayacaktır. 5 müdürlüğümüz 7 gün 24 saat çalışarak bayramın vatandaşlarımız için en iyi şekilde geçmesine yardımcı oluyor. Milletimize hizmet kesintisiz olarak devam edecektir. Ülkemizi sorunsuz bir şekilde ileriye taşıyan siz değerli teşkilatımızın bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise, "Bugün burada hep beraber bayramı huzur için kutlayabiliyorsak bunu 15 Temmuz akşamı tankların önüne çıkan şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Çünkü 15 Temmuz darbe girişimi topyekün milletimizi hedef aldı. Bunu milletin idaresi olan meclisin bombalanmasından anlayabiliriz. Bu güne kadar milletin iradesinin yansıtıldığı meclis hiçbir zaman bombalanmadı. Nasıl ki milletimiz tanklara rağmen meydanlara çıktıysa milletvekillerimizde bombalara rağmen meclisi terk etmedi ve meclis açık tutuldu. Yine tarihimizde şapkasını alıp giden liderler var. Ama bizim liderimiz Cumhurbaşkanımız tek büyük güç olan milletimize seslendi ve "ben milletime güveniyorum" dedi. Kendi iradesine güvenen milletimiz, tanklardan güçlü kadınlarımız vardı. Bu yıkılmaz milletin bayramı kutlu olsun. Bu günü bayram tadında yaşamamıza sebep olan şehitlerimiz, gazilerimiz ve topyekün milletimiz sağ olsun" dedi.

AK Parti Osmangazi teşkilatı bayramlaştı

AK Parti Osmangazi teşkilatı bayramlaştı

AK Parti Osmangazi teşkilatı bayramlaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber