Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı20:22 Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı20:18 Sulusaray’da depremde panik yaparak kaçmaya çalışan 5 kişi yaralandı20:18 Ticari aracın çarptığı bisiklet sürücüsü hastanede öldü20:17 Çin: "İsrail Refah’a saldırı planından vazgeçmelidir”
Yerel 22 Kasım 2014 - 23:18 Yorum: 0

AK Parti Pazarcık 5. Olağan İlçe Kongresi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, muhalefet partilerinin Türkiye'yi nereye götüreceklerine dair bugüne kadar hiç bir program açıklamadıklarını söyledi.Sağlam,...

AK Parti Pazarcık 5. Olağan İlçe Kongresi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, muhalefet partilerinin Türkiye'yi nereye götüreceklerine dair bugüne kadar hiç bir program açıklamadıklarını söyledi.

Sağlam, partisinin Pazarcık Spor Salonunda düzenlenen Pazarcık Teşkilatının 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin her tarafı gibi Pazarcık ilçesinin de yıllarca hasret kaldığı hizmetleri tek tek aldığı ve almaya devam edeceğini söyledi.

İktidarların döneminde yapılanların herkes tarafından da bilindiğini dile getiren Sağlam, şunları kaydetti:

"Başbakanımız 2023 yılına kadar yeni bir program açıkladı. Türkiye 2023 yılına kadar ekonomik bakımdan sosyal ve kamu düzeni bakımından nerelere ulaşacak bu hedefleri gösterdi. Diğer siyasi partiler genelde bir seçim dönemini ne yapacaklarını açıklarlar. Ama Türkiye'de ilk defa 2023 yılına kadar önümüzdeki 9 yıl içinde Türkiye nerden nereye gelecek bunu daha önceden millete deklare ediyorsunuz. Diğer partilere bakınız henüz 2015 seçimlerinde neler vaat ettikleri, Türkiye’yi nereye götüreceklerine dair bugüne kadar hiçbir program açıklamadılar."

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç ise 13 yıl önce Türkiye'nin büyük bir kaos ve girdabın içinde olduğunu, insanların geleceğe umutla bakamadığını, AK Parti ile Türkiye'nin daha güçlü ve istikrar ortamına kavuşmuş dünyada söz sahibi bir ülke haline geldiğini ifade etti.

AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı'nın konuşmasının ardından tek liste halinde gidilen seçimde, Ganidağ'lı yeniden başkan seçildi.

Kongreye, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bu arada, Çağlayancerit AK Parti 5. Olağan Genel Kurulunda ise tek liste halinde gidilen seçimde Veli Çetinkaya tekrar başkan seçildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber