Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

AK Parti Pınarbaşı yeni ilçe binası hizmete girdi

KAYSERİ (AA) - AK Parti Pınarbaşı yeni ilçe binası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.Törene AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediye eski başkanı...

AK Parti Pınarbaşı yeni ilçe binası hizmete girdi

KAYSERİ (AA) - AK Parti Pınarbaşı yeni ilçe binası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Törene AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediye eski başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Mehmet Özhaseki, teşkilat başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Özden, yeni parti binasıyla ilçe teşkilatının daha iyi hizmet vereceğini vurgulayarak, "Önümüzdeki Haziran seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi sizin de desteklerinizle Kayserimizde ve güzide ilçelerimizde hizmete en iyi şekilde devam edeceğiz. Bu yoğun ilginizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Özhaseki de Türkiye'nin son 12 yılda çığır atladığını belirtti. AK Parti'nin ilk hizmete başladığında Türkiye'nin devasa problemleri olduğunu dile getiren Özhaseki, "Her alanda bütün problemlere çözüm aradı. Bir çoğunu aştı. İnananlar için bir başörtü problemi vardı. Bacılarımız başörtülü hiçbir yere alınmıyordu. Biz bunu da Allah’ın izniyle çözdük" dedi. 

Özhaseki ayrıca belediye başkanı olarak verdiği sözlerin de arkasında olduğunu söyledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber