Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Aralık 2014 - 09:58 Yorum: 0

Ak Parti Sapanca İlçe Başkanlığı'nda görev dağılımı yapıldı

SAKARYA (AA) - AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde yeniden başkan seçilen Nazmi Bostancı, icra kurulunu belirledi.Bostancı, düzenlediği toplantıda, yenilenen icra...

Ak Parti Sapanca İlçe Başkanlığı'nda görev dağılımı yapıldı

SAKARYA (AA) - AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde yeniden başkan seçilen Nazmi Bostancı, icra kurulunu belirledi.

Bostancı, düzenlediği toplantıda, yenilenen icra ve yönetim kurulu ile 2023 vizyonunu en üst seviyeye taşıyacaklarını belirtti.

Çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini vurgulayan Bostancı, "Geçmiş dönemde yönetimde olan dava arkadaşlarımızla güzel hizmetlere imza attık. Yenilenen kadromuzla da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yeni yönetimin partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, dava arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

İcra kurulu, Nazmi Bostancı, Osman Şükrü Memi, İsmail Alcan, Yunus Gümüşel, Fuat Kovar, Ferit Vuraloğlu, Musa Bostancı, Belgin Dal, Serkan Akay, Dilek Dönmez, Göksel Yücel, Necdet Serdar, Ali Uğur Belat ve Çetin Emil, yönetim kurulu ise Fatih Şahin, Yılmaz Yılmazer, Sedat Balkaya, Adem Gündoğdu, Yılmaz Şahin,  Şahset Gülmez ile Recep Kolaşali'den oluştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber