Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 18:48 Yorum: 0

AK Parti Şarkışla İlçe Kongresi

Başkanlığa Kılıç, seçildi

AK Parti Şarkışla İlçe Kongresi

SİVAS (AA) - AK Parti Şarkışla İlçe Başkanlığına Abdurrahman Kılıç, seçildi.

Şarkışla Belediyesi Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede, tek listeyle gidilen seçimde, Abdurrahman Kılıç başkanlığa getirildi.

Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, burada yaptığı konuşmada, partilerinin kurulduğu günden bugüne kadar her zaman yeni medeniyetlerin inşası içerisinde olduğunu söyledi.

Siyasetin ülkeye hizmet etmek olduğunu dile getiren Bilgin, "12 yıl boyunca, bu ülkenin her karış toprağına, milletine hizmet eden devlet anlayışıyla, bu toprakların gerçek sahibinin millet olduğunu bilerek hizmet yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Sivas Milletvekili Ali Turan ise yeni seçilen başkana çalışmalarında başarılar diledi.

İl Başkanı Ziya Şahin de AK Parti iktidarıyla Sivas dahil, ilçe ve köylerinde değişimlerin devam ettiğini ifade ederek, hizmetlerin bundan sonrada fazlasıyla süreceğini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber