Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Ekim 2014 - 14:03 Yorum: 0

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Çelik'ten ziyaret

SAKARYA (AA) - AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanlığı'na seçilen Abdullah Sönmez'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çelik, Sönmez ve yönetim...

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Çelik'ten ziyaret

SAKARYA (AA) - AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanlığı'na seçilen Abdullah Sönmez'i ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Çelik, Sönmez ve yönetim kurulunu tebrik ederek, başarılar diledi. 

Hükümetin sağlık konusunda devrim niteliğinde çalışmalar yaptığını vurgulayan Çelik, "Sağlık konusundaki memnuniyet, yüzde 36'lardan 76'lara çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önce müjdesini verdiği sağlık çalışanlarının yıpranma payı gibi en önemli kazanımların da hayırlı olmasını dilerim" ifadesini kullandı. 

Sönmez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber