Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:48 Yorum: 0

AK Parti Simav İlçe Başkanlığ’ndan İftar

Ak Parti Simav İlçe Başkanlığı, AK Parti Kütahya milletvekilleri ve teşkilat mensuplarına iftar yemeği verdi.

AK Parti Simav İlçe Başkanlığ’ndan İftar

Ak Parti Simav İlçe Başkanlığı, AK Parti Kütahya milletvekilleri ve teşkilat mensuplarına iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı ve Ahmet Tan ile Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav AK Parti Teşkilatı , İl Genel Meclisi üyeleri, belde belediye başkanları ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, AK Parti teşkilatı ve milletvekillerine hoş geldin konuşması yaptı. Başkan Güner, Birlik ve beraberlik mesajları verirken, başkanlık sistemi ile ilgili düşüncelerini açıkladı. Güner, "Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda Başbakanımız Binali Yıldırım ile amaçlarımıza kavuşuncaya kadar bu yolda birlikte yürüyeceğiz.Durmak ve yorulmak yok, yola devam edeceğiz" dedi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ın Simav'da gerçekleştirilen ve hazırlanan projeleri anlattığı konuşmasından sonra, Kütahya AK Parti milletvekilleri Ahmet Tan ve Şükrü Nazlı da birer konuşma yaptı. (MEİ-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber