Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 13:33 Yorum: 0

AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Dereli, basınla tanıştı

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli, kentte görev yapan basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi.Dereli, Öğretmenler Evinde düzenlenen toplantıda,...

AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Dereli, basınla tanıştı

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli, kentte görev yapan basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi.

Dereli, Öğretmenler Evinde düzenlenen toplantıda, 26 Şubat'ta gerçekleşen kongrenin ardından göreve başladığını hatırlattı.

Kadın kolları başkanlığının yeni yönetimin de tanıtımını yapan Dereli, "Bundan sonra güzel işler çıkaracağız, Sivas ve Türkiye için hayırlı olur İnşallah" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ise parti olarak kentte yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları anlatarak, Türkiye çapında AK Parti teşkilatlarında bir tazelenme ve yenilenme söz konusu olduğunu söyledi.

Genel seçimlere de değinen Şahin, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber