Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 13 Şubat 2018 - 12:23 Yorum: 0

AK Parti, STK ve İş adamlarıyla Ekonomi toplantısı düzenledi

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı Niğde'de STK ve iş adamlarının katıldıpı Şehirlerin Ekonomik Beklentileri (ŞEB) Forumu düzenlendi.

AK Parti, STK ve İş adamlarıyla Ekonomi toplantısı düzenledi

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı Niğde'de STK ve iş adamlarının katıldıpı Şehirlerin Ekonomik Beklentileri (ŞEB) Forumu düzenlendi.

Toplantıya Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, İş adamları ve STK temsilcileri katıldı.

Prof. Dr. Başaran Öztürk Moderatörlüğünde gerçekleşen çalıştayda iş adamlarının ve STK'ların görüşleri, önerileri alındı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Niğde İl başkanı Mahut Peşin: "Niğde'de faaliyet gösteren çok farklı sektörden kişilerle ve Oda ve STK temsilcilerimiz ile bugün burada bir araya geliyoruz. İlimizin gelişmesi için ne gibi çalışmalar yapmamız gerektiği konusunda değerli fikirlerinize başvuracak ve buradan çıkacak sonuçlar Sayın Cumhurbaşkanımıza iletilerek hayata geçirilmesi için çalışmalar başlayacak" dedi.

Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu'nda Niğde için ortaya çıkacak projelerin, yeni fikirlerin ve yapılması gereken öncellikli projelerin hayata geçirilmesi için ilgili bakanlık tarafından detaylı bir yol haritası hazırlanacağını ifade eden Peşin: "Bu yol haritasıyla bir yandan şehrimizin ekonomik beklentilerini gerçekleştirme fırsatı doğmuş olacak, diğer yandan ilimizdeki ekonomik sorunların çözümü konusunda ilerleme sağlanacak. Vatandaşlarımızın ilimizde hangi yatırımı ve projeyi görmek istediklerini öğrenecek olmamız en temel kazanımlarımızdan biri olacak. Bu yüzden bu gün hem teşkilat mensuplarımızla hem de çok farklı sektör ve stk temsilcileri ile biraraya geldik. Bizi diğer partilerden ayıran en büyük özelliğimiz, halkın beklentilerine göre şekillendirip, uygulayan bir parti olmamız. 15 senedir benimsediğimiz bu yaklaşım, başarılarımızın altında yatan en önemli faktörlerden biri. Önümüzdeki süreçte de bu yaklaşıma sıkı sıkıya bağlı olacağımızı, bu çalışma kapsamında bir kez daha dile getirmek istiyorum. Şehirlerin ekonomik beklentilerinin karşılanacağı bu çalışma Türkiye ekonomisine, yüksek, sürdürülebilir ve kapsayıcı büyüme hedeflerine ulaşmasında, küresel ekonomiler arasında bir üst lige taşınmasında kaldıraç rolü üstlenecektir" dedi.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman aynı programın 81 ilde gerçekleşeceğini söyledi. Salman, " bu toplantılar sonrası çıkacak veriler Fikir Tepsisi dediğimiz bir tepside toplayıp raporumuzu oluşturduktan sonra taslak halindeyken sayın Başkanımız Cevdet Yılmaz başkanlığında il vekillerimizle Ankara'da görüşeceğiz. Görüştükten sonra nihai halini sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğiz" dedi.

AK Parti, STK ve İş adamlarıyla Ekonomi toplantısı düzenledi

AK Parti, STK ve İş adamlarıyla Ekonomi toplantısı düzenledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber