Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Eylül 2017 - 14:33 Yorum: 0

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığına Uğurlu seçildi

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen 6'ncı olağan kongrede başkanlığa Mustafa Uğurlu seçildi.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığına Uğurlu seçildi

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen 6'ncı olağan kongrede başkanlığa Mustafa Uğurlu seçildi.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan başkanlığının oluşturulmasının ardından programa katılan AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habip Soluk, Şehit kanlarıyla alınmış bu toprakların kutsal bir toprak olduğunu ifade ederek,"Ben 40 yıllık bürokrasinin hizmet kervanından gelen birisiyim. Gerek siyasette, gerekse bürokraside Halkımıza hizmet etmek bizler için önemli bir görevdir. Çünkü bizim topraklarımız kutsal topraklardır. Bu nedenle bu topraklara hizmet ise kutsal bir görevdir" dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgi ise konuşmasında, AK Parti siyasetinde aday listelerinin konuşulmadığını, sandalyelerin havada uçuşmadığını ifade ederek,"Bizler önce ülkem, önce milletim diyerek bu yolda hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Bizler AK Parti ailesi olarak, AK Parti bayrağını daha yükseklere taşımalıyız. AK Parti siyasetinde makamlar gelip geçicidir. Önemli olan milletine hizmet ve milletin sinesinde yer almaktır" diye konuştu.

AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun da AK Parti'de hizmet yarışı olduğunu kaydederek,"Kesinlikle bizlerde kaybetmek yoktur. Bizlerde hizmet bayrağını başkasına devir etmek vardır. Bu nedenle Ak Parti'nin kuruculuğundan beri partiye gönül vermiş, 2010 yılından bugüne kadar ise İlçe Başkanlığını yürüten Rüstem Yüce kardeşimize bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bayrağı teslim alan Mustafa Uğurlu kardeşimize ise hayırlı olmasını temenni ediyorum"ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de yeni yönetiminin hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

Konuşmaların ardından Denetim ve faaliyet raporlarının okunduğu genel kurulda, 390 delege kapalı oylama ile oylarını kullandı.

Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Uğurlu teşekkür konuşması yaparak, bu güne kadar AK Parti İlçe Başkanlığı ve yönetiminde görev alanlara teşekkürlerini iletti. Bundan sonra tek amaçlarının ilçeye daha iyi hizmetler olduğunu söyledi.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığına Uğurlu seçildi

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığına Uğurlu seçildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber