Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 27 Şubat 2020 - 12:48 Yorum: 0

AK Parti Talas’ta ’Doğum Günü’ Coşkusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü AK Parti Talas ilçe teşkilatında düzenlenen bir programla kutlandı.

AK Parti Talas’ta ’Doğum Günü’ Coşkusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü AK Parti Talas ilçe teşkilatında düzenlenen bir programla kutlandı. Bu doğrultuda hazırlanan video ilgiyle izlenirken günün sonunda pasta kesildi ve dualar edildi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve AK Parti Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici'nin yanı sıra teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakışır bir teşkilat olmak için çok çalışmak zorunda olduklarını ifade ederek, "Her zaman kendi kendime sorduğum bir soru var. Biz Cumhurbaşkanımızla hem içeride hem dışarıda övünüyoruz. Peki Recep Tayyip Erdoğan bizim neyimizle övünüyor? Ona yakışır bir partili olmak için, ona yakışır bir teşkilat olmak için çok çalışmalıyız. Nu mutlu ki dünyanın en baba liderinin evlatlarıyız, kardeşleriyiz. Bizim ona gönlümüzü verdiğimiz gibi Cenab-ı Allah da ona uzun ömür versin" dedi.

AK Parti Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici de yaptığı kısa konuşmada AK Parti teşkilatında olmaktan duyduğu memnuniyete vurgu yaparak, "Gençliğimi onun gibi bir liderle geçirdiğim için çok mutlu ve gururluyum. Ayrıca bu teşkilatın içinde olmaktan dolayı da aynı gururu yaşıyorum. Rabbimden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı uzun ömürler vermesini niyaz ediyorum" dedi.

Programda daha sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü münasebetiyle Talas Belediyesi tarafından hazırlanan video izlendi. Büyük beğeniyle izlenen video, duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Program, dua edilmesi ve pasta kesimiyle son buldu.

AK Parti Talas’ta ’Doğum Günü’ Coşkusu

AK Parti Talas’ta ’Doğum Günü’ Coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber