Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 10:53 Yorum: 0

AK Parti Tekirdağ Teşkilatı İftar Yemeğinde Basın İle Bir Araya Geldi

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, iftar yemeğinde kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti Tekirdağ Teşkilatı İftar Yemeğinde Basın İle Bir Araya Geldi

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, iftar yemeğinde kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ile bir araya geldi.

Sahilde bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal ile birçok teşkilat üyesi ve gazeteciler katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan İl Başkanı Akçay, kendilerini kırmayıp davete icabet eden herkese teşekkür etti. Böyle zamanlarda birlik ve beraberliğin önemli olduğuna dikkat çeken Akçay, önümüzdeki süreçte basın ile daha fazla bir araya geleceklerini söyledi.

Program daha sonra milletvekillerinin, gazetecilerin sorularını cevaplandırması ile devam etti. Mustafa Yel, Tekirdağ'a yapılması planlanan geri gönderme merkezi ile ilgili gelen bir soruya, "Geri gönderme merkezi konusunu maalesef muhalefet çarpıtıyor. Tekirdağ, Avrupa yolunda bir geçiş güzergahı konumunda. Burada yasadışı yollarla yurtdışına kaçmak isteyen mültecilerin yakalandığı zaman geri gönderme işlemlerinin yapılacağı bir yer olacak. Ama öyle bir algı oluşturmak isteniyor ki sanki Tekirdağ'a mülteci kampı yapılacakmış algısı oluşturulmak isteniyor. Böyle bir durum söz konusu bile değil" dedi.

Ardından Metin Akgün de, Tekirdağ çiftçisinin sabırsızlıkla beklediği buğday taban fiyatının önümüzdeki salı günü açıklanacağını, buradan da çiftçilerin yüzünü güldürecek bir karar çıkacağını söyledi. Ayşe Doğan ise iftarda basın ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti getirerek, bayramda Tekirdağ'da olamayacağını söyledi ve şimdiden herkesin bayramını kutlamak istediğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber