Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Mart 2018 - 16:53 Yorum: 0

AK Parti teşkilatı huzurevini ziyaret etti

Kırşehir'de 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla AK Parti Kırşehir İl Yönetim Kurulu üyeleri Huzurevi'ne giderek yaşlıları...

AK Parti teşkilatı huzurevini ziyaret etti

Kırşehir'de 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla AK Parti Kırşehir İl Yönetim Kurulu üyeleri Huzurevi'ne giderek yaşlıları ziyaret etti.

Ak Parti il binasında bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yağmur, AK Parti hükümeti ile devletin bütün imkânları seferber ederek, yaşlı ve kimsesizlere sahip çıktığını söyledi. Yağmur, yaptığı açıklamada "Hükümetimizin sosyal devlet ilkesini hayata geçirmek, devletin şefkat ve merhamet elini insanımıza uzatmak, yediden yetmişe bütün insanlarımıza hizmet üretmek için yaptığı çalışmaları bütün vatandaşlarımız çok iyi bilmektedir.

Bütün hayatını, bütün emeğini ailesine, milletine, ülkesine adamış yaşlılarımıza hizmet götürmek, onları memnun etmek, hepimiz için toplumsal bir görev olduğu kadar, aynı zamanda bir insanlık görevidir" dedi.

Huzurevinde yaşlı ziyaretinde bulunan AK Parti teşkilatı yaşlıların hayat hikayelerini dinleyerek taleplerini aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber