Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 28 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısı

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiye...

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısı

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiye Seymenoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, AK Parti Trabzon milletvekili aday adayları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Revi, şunları söyledi:

"Bu rakip partilerin bir de başlarında paralel yapı var. Bulmacalarda 'Sürekli renk değiştiren' sorusuna bukalemun cevabı verilir. Bu paralel yapı bukalemunu da geçti. O yüzden 7 Haziran genel seçimleri çok önemli. Yaradan diyor ki 'Ben çalışana vereceğim'. Biz çalışacağız, dik duracağız ve diklenmeyeceğiz. Allah'ın izniyle '6-0' hedefimize de ulaşacağız. Çok zor bir hesap değil, sayılar ortada ve yüzde 70'leri geçtiğimiz takdirde hedefimize ulaşacağız. Bu hedefi de değerlendirmelerimizi yaparak belirledik. Bu başarıyı yakalamamız teşkilat mensuplarımıza aittir." 

Gümrükçüoğlu ise 7 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden çok farklı olduğunu belirterek, "7 Haziran genel seçimleri, gelecek kuşaklarımızın istikbalinin seçimidir. Paralel yapıyla mücadele edeceğimiz bir seçime giriyoruz. Vatana ihanet edenlerin en son sahneye koymak istedikleri de bu ihanettir. Bu halde gittiğimiz 2015 genel seçimlerinde ayağa kalkma zamanıdır. CHP'li, MHP'li, hangi görüşten olursa olsun tüm kardeşlerimizin, 77 milyon insanımızın geleceği için hepsinin desteğini istiyoruz. Pırlanta gibi 49 milletvekili aday adayımıza hep birlikte destek vererek omuz omuza bütün milletimizi ayağa kaldırmamız lazım" ifadesini kullandı.

Bıyıklıoğlu da AK Parti’nin oy oranının yüzde 75 civarında olduğunu aktararak, "Trabzon’da maalesef yapılanları anlatamıyoruz. Davamızı anlatamıyoruz. Eksiklik bizdedir. Bunu başarabilirsek, biraz çalışabilirsek yüzde 75 olan bu oy oranımız yüzde 80’e ulaşır. Milletimiz kendisine hizmet edeni baş tacı ediyor. Partimizi yıkmaya çalışıyorlar fakat partimizi asla yıkamazlar. Çünkü milletimiz bizimle. Çok büyük tuzaklar, ihanetler ve planlar yapıyorlar fakat hiçbiri tutmayacak, milletimiz bunları tersine çevirecektir. AK Parti'nin davası mazlumların ve milletimizin davasıdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından milletvekili aday adayları anons edilerek sahneye çıkartıldı ve daha sonra toplantı basına kapalı devam etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber