Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Ağustos 2014 - 19:58 Yorum: 0

AK Parti Tunceli İl Başkanı'na ait araçlar teröristlerce yakıldı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de bir grup terörist, AK Parti İl Başkanı Erkan Eroğlu'nun işlettiği taş ocağındaki 2 kamyon ve bir iş makinesini ateşe verdi.Edinilen bilgiye göre, Tunceli merkeze...

AK Parti Tunceli İl Başkanı'na ait araçlar teröristlerce yakıldı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de bir grup terörist, AK Parti İl Başkanı Erkan Eroğlu'nun işlettiği taş ocağındaki 2 kamyon ve bir iş makinesini ateşe verdi.

Edinilen bilgiye göre, Tunceli merkeze bağlı Uzuntarla köyü yakınlarında Eroğlu tarafından işletilen alçı taşı ocağına gelen teröristler, 2 kamyon ve 1 ekskavatörü yaktı.

Şantiyede çalışan işçilere bir süre örgüt propagandası yapan teröristler, daha sonra ormanlık alana kaçtı.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, araçların yakılmasıyla ilgili şu bilgilere yer verildi:

"23 Ağustos 2014 günü saat 16.10 sıralarında ilimiz merkez Uzuntarla köyü Topraklı Mahallesi'nde bulunan alçı taşı ocağında 1 iş makinesi ve 2 kamyon, bölücü terör örgütü mensubu 3 kişi tarafından yakılmış, olayda herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır."

Aynı taş ocağında Haziran ayında da 1 ekskavatör, teröristlerce yakılmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber