Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 16:08 Yorum: 0

AK Parti Uşak İl Teşkilatı aşure etkinliği düzenledi

AK Parti Uşak İl Teşkilatı Muharrem ayı vesilesiyle kent merkezinde aşure etkinliği düzenledi.

AK Parti Uşak İl Teşkilatı aşure etkinliği düzenledi

AK Parti Uşak İl Teşkilatı Muharrem ayı vesilesiyle kent merkezinde aşure etkinliği düzenledi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, burada yaptığı açıklamada, "Muharrem ayı, yüce dinimiz İslam için ayrı bir önem taşımaktadır. Muharrem ayı kardeşliğin pekiştiği ve beraberliğin sağlandığı bir dönemdir. Farklı yiyeceklerin bir arada ahenkle buluşmasıyla yapılan aşure de birlikteliğin sembolüdür. Şükürler olsun ki; birlikteliğe önem veren bir dinimiz var. Milletimiz, birlik ve beraberlikten asla vazgeçmeyecek, dinimizi ve vatanımızı asla terk etmeyecektir. Bizler AK Parti Uşak İl Teşkilatı olarak bu güzel geleneği devam ettiriyoruz. Aşure ikramı vesilesiyle hem birlik beraberliğimizi pekiştiriyor hem de bizim güzel bir geleneğimizi daim etmek için katkı sağlamış oluyoruz" dedi.

Türkiye'nin 15 Temmuz'da birlik ve beraberliği sağlayarak, büyük bir felaketi bertaraf ettiğini ifade eden Servet Kuş, ortak aklın hayatın her alanında olması gerektiğini kaydetti. AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, "Bu memleket, bu vatan, bu bayrak ve bu devlet hepimizin. Bazı dış güçlerin sürekli göz diktiği vatanımızı ortak akılla korumamız ve sahiplenmemiz gerekiyor. Görüşlerimiz farklı da olsa, farklı demokrasi anlayışlarımız da olsa bu vatanda hep beraber, el ele, kol kola olmalıyız. Ortak aklı oluşturup, ortak aklı çalıştırmalıyız. Yoksa Allah korusun, yanımızdaki ülkeler gibi badirelerin içerisine bizi de çekerler, bundan da hepimiz zarar görürüz. Birliktelikten kopmak sadece ve sadece bu memlekette gözü olan hainleri sevindirir. Bizler AK Parti İl Teşkilatları olarak vatanımıza, milletimize, bayrağımıza ve devletimize sahip çıkmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber