Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ekim 2016 - 22:33 Yorum: 0

Ak Parti Uşak Merkez İlçe’den eğitime destek

Ak Parti Uşak merkez ilçe başkanı Turgay Eser ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı bir etkinlikte Uşak Merkezdeki bazı okullardaki öğrencilere...

Ak Parti Uşak Merkez İlçe’den eğitime destek

Ak Parti Uşak merkez ilçe başkanı Turgay Eser ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı bir etkinlikte Uşak Merkezdeki bazı okullardaki öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı. Eğitim ve öğretime her zaman destek verdiklerini söyleyen Eser; "Sosyal sorumluluk çerçevesinde elimizden gelen desteği, toplumumuza yansıtmaya çalışıyoruz" dedi.

Uşak Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığının destekleriyle merkezdeki eğitim çağında ki öğrencilere, giyim ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı. Malkoçoğlu ilkokuluna yapılan ziyarette giyim yardımında bulunan Turgay Eser, Ak Parti olarak Türkiye'deki eğitimi daha kaliteli ve de yeni mekanlarda daha ferah bir yapıya kavuşturduklarını belirtti. Eser, "Ak Parti'nin iktidara geldiğinden bu yana Milli Eğitime en büyük bütçelerle büyük katkılar sağladı. İnşallah önümüzdeki dönemlerde Uşak olarak yeni eğitim binalarını da iktidarımızla kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber