Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 31 Mart 2015 - 10:48 Yorum: 0

AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak'a ziyaret

Yalova Konyalılar Kültür Sanat Turizm ve Eğitim Derneği (KONYALOVADER) Başkanı Ahmet Buhari, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ı ziyaret etti

AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak'a ziyaret

YALOVA (AA) - Yalova Konyalılar Kültür Sanat Turizm ve Eğitim Derneği  (KONYALOVADER) Başkanı Ahmet Buhari, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ı ziyaret etti.

Öztabak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Buhari ve yönetimin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

KONYALOVADER'in Yalova'da 10 Nisan günü Konyalılar Buluşuyor etkinliğine Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu da  Konyalı olmasından dolayı davet ettiğini belirten Öztabak, AK Parti Yalova yönetimi olarak da programa katılacaklarını ifade etti.

Buhari de Öztabak'a Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu programa davet ettiği için teşekkür etti.

Program kapsamında Konya kültürünü tanıtacaklarını belirten Buhari, program kapsamında sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın da bir konser vereceğini kaydetti.

Daha sonra toplantı sohbet havasında devam etti.

 

ETİKETLER: Yalova , AK Parti , KONYALOVADER
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber