Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 29 Mart 2015 - 10:48 Yorum: 0

AK Parti Yalova İl Danışma Meclisi Toplantısı

YALOVA (AA) - AK Parti Yalova İl Teşkilatı tarafından İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen...

AK Parti Yalova İl Danışma Meclisi Toplantısı

YALOVA (AA) - AK Parti Yalova İl Teşkilatı tarafından İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen toplantıda AK Parti'den Yalova'dan milletvekili adayı olmak için gösterilen ilginin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Yalova'dan partilerine 21 kişinin milletvekili olmak için başvuru yaptığını belirten Öztabak, "7 Haziran'da genel seçim yaşayacağız. Biz Yalova teşkilatı olarak buradan en yüksek oyu almak için çok çalışmalıyız. Partimizden 21 milletvekili aday adayımız var. Tabi bunlardan iki tanesi milletvekili adayı olacak ama inanıyorum ki tüm milletvekili aday adaylarımız partimiz için çok çalışacaklar" diye konuştu.

Seçimler için gerekli çalışmaların en kısa sürede yapılacağını ifade eden Öztabak, tüm il ve ilçe teşkilatı olarak seçim boyunca gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti.

Başkan Öztabak'tan sonra parti olarak yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber