Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Ağustos 2014 - 15:43 Yorum: 0

AK Parti Yatağan İlçe Divan Toplantısı yapıldı

MUĞLA (AA) - AK Parti Yatağan İlçe Divan Toplantısı, ilçe binasında partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı’nın aylık olağan divan toplantısına,...

AK Parti Yatağan İlçe Divan Toplantısı yapıldı

MUĞLA (AA) - AK Parti Yatağan İlçe Divan Toplantısı, ilçe binasında partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı’nın aylık olağan divan toplantısına, İl Başkanı Nihat Öztürk, İlçe Başkan Vekili Mehmet Şener, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Partililere hitap eden İl Başkanı Öztürk, CHP’li belediyelerdeki işçilerin havuza konularak birer birer işten çıkartıldığını fakat hiçbir sendikanın bu duruma ses çıkarmadığını savundu.

Muğla’daki CHP’li belediyelerden yaklaşık 200 işçinin işten çıkartılarak yerlerine taşeron işçilerin yerleştirileceğini ileri süren Öztürk, “Devlet, bu havuza bırakılan işçileri, kurumlarında değerlendiriyor. Ama kimse bunları söylemiyor. Hiç kimsenin mağduriyetine izin vermedik. Diyelim ki Yatağan Belediyesi bir işçiyi havuza bıraktı ve işten çıkardı, AK Parti de çıkartılan işçiyi Yatağan’da başka devlet kurumlarında çalışmasına olanak sağlıyor” dedi.

Taşeronlaşmaya karşı olduğunu söylemelerine rağmen CHP’li belediyelerin hem taşeron işçi çalıştırdığını hem de sendikalaşmalarına karşı olduğunu belirten Öztürk, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ndeki yaklaşık 60 taşeron işçinin sırf AK Partili olması nedeniyle işten çıkartıldığını öne sürdü.

Öztürk, açıklamaların ardından partililerle bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber