Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 17:33 Yorum: 0

AK Parti Yavuzeli İlçe Kongresi

Tek listeyle gidilen seçimde Bağcı, yeniden başkanlığa seçildi

AK Parti Yavuzeli İlçe Kongresi

GAZİANTEP (AA) - AK Parti Yavuzeli 5. Olağan İlçe Kongresinde Mustafa Bağcı, yeniden başkanlığa seçildi. 

Yavuzeli Kaymakamlığı Rumkale Kültür Merkezi'nde tek listeyle gidilen seçimde 390 delegeden 278'i oy kullandı. Geçerli 278 oyun tamamını alan Bağcı, yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, seçim öncesi yaptığı konuşmada, bugüne kadar ne söz verdilerse yerine getirdiklerini, bugün de bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Geçmişte siyasetçilerin yapamayacakları şeyleri vaat ettiğini dile getiren Uzer, şöyle konuştu:

"Ama AK Parti ile beraber bu anlayış değişti. Biz vaat ettiğimiz şeyleri yazılı kitapçıklara döktük. Ondan sonra değerli hemşehrilerimize 'bizi izleyin bu size verdiğimiz kitapçıklarda bizi takip edin, eğer söz verdiğimiz şeyleri yapamadıysak gelin bizi sıkıştırın' dedik. Allah'a şükür Türkiye'de böyle bir siyaset anlayışını yerleştirdik. Hem ülkemiz kazandı, hem de insanımız insan olduğunu hatırladı."

Bağcı da AK Parti'nin 12 yıl boyunca amacının önce hakka, sonra halka hizmet olduğunu söyledi.

Bu süreçte önlerine birçok engeller çıkarıldığını ifade eden Bağcı, "Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan önderliğinde ve değerli milletimizin dik duruşu sayesinde bu engelleri aşarak, bu günlere geldik" dedi.

Bağcı, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Kongreye, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt, AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanı Mehmet Ateş ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber