Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Mayıs 2015 - 17:37 Yorum: 0

AK Parti, Yeşiltepe Yeşilkaynak da seçim bürosu açtı

7 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kala seçim bürosu açılışlarına ve mahalle toplantılarına devam eden AK Parti Malatya milletvekili adayları Yeşiltepe Yeşilkaynak seçim bürosu açılışının ardından, Yeşiltepe Yeşilkaynak, Fatih ve Koşu mahallesi ort

AK Parti, Yeşiltepe Yeşilkaynak da seçim bürosu açtı

6-0 hedefine odaklanan AK Parti, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. AK Parti Malatya Milletvekili adayları Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci, Yeşiltepe Yeşilkaynak Seçim Bürosu açılışı sonrası Yeşiltepe Yeşilkaynak, Fatih ve Koşu mahallesi ortak toplantısına katıldı. 

YAŞAR: ESKİ TÜRKİYE BİR DAHA OLMAYACAK

Düzenlenen Yeşiltepe Yeşilkaynak, Fatih ve Koşu mahallesi ortak toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, “Biz sizlere yeni bir Türkiye sözü veriyoruz. Eski Türkiye bir daha kafasını kaldıramayacak. Eski Türkiye bir daha olmayacak. Biz geleneğiyle, göreneğiyle, teknolojisiyle, imkânıyla, zenginliğiyle yeni ve güçlü bir Türkiye oluşturacağız. Bu sizin desteğiniz, gücünüz, enerjinizle olacak. Allah’ın ipine sımsıkı sarılıp dağılıp, parçalanmayacağız. Bu irade ve halkla güçlü bir Türkiye oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN POLAT’TAN KATILIM VURGUSU

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, “Bu birlik ve beraberliği 7 Haziran günü seçim sandığında göstereceğiz. Bu seçimde çok dikkat etmemiz gereken noktalar var. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye’nin liderini Çankaya’ya gönderdik ama orada sandığa katılımı tam olarak sağlayamadık. HDP, yüzde 90 sandığa gitti. ‘Recep Tayyip Erdoğan nasıl olsa seçilecek’ diye bir ihmalkarlık ortaya kondu. Dolayısıyla 7 Haziran’da katılımı en yüksek oranda sağlamalıyız” sözlerini kaydetti.

TÜFENKCİ: YEŞİLTEPE KARARINI VERMİŞ

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise Yeşiltepe’den verilen sesi imam hatipleri kapatanların duyduğunu vurgulayarak, “Görüyorum ki Yeşiltepeliler kararını vermiş.  Tavrını ortaya koymuş, ses vermiş. Bu sesi imam hatipleri kapatanlar, Kur’an-ı Kerim’i yasaklayanlar, vatandaşı hastane kuyruklarında süründürenler duyacak. Ben inanıyorum ki 7 Haziran’da Yeşiltepeli hemşerilerim bu sesi çok daha kuvvetli verecek. Birileri hesap, dedikodu yapıyor, sizlerin kafalarını karıştırmaya çalışıyor. ‘Gelin bu sefer AK Parti’ye ders verin’ diyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’a, Ahmet Davutoğlu’na ders vermeye çalışıyorlar. Bu milletin adamlarına ders vermeye kalkanlara bu millet sandıkta dersini verecektir” şeklinde konuştu. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber