Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

AK Partide bayramlaşma töreni yapılacak

Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.

AK Partide bayramlaşma töreni yapılacak

Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.

AK Parti İl Teşkilatında geleneksel bayramlaşma programı, Kurban Bayramının ikinci günü olan 13 Eylül 2016 Salı günü 12.00-13.00 saatleri arasında İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek.

Bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimi ile çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaklaşan Kurban Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber