Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 11:53 Yorum: 0

AK Parti’de, danışma kurulları başlıyor

AK Parti İzmir, bu hafta içinde 26 ilçede ilçe danışma kurullarını tamamlayacak.

AK Parti’de, danışma kurulları başlıyor

AK Parti İzmir, bu hafta içinde 26 ilçede ilçe danışma kurullarını tamamlayacak. Önümüzdeki hafta il danışma kurulunu gerçekleştirecek olan partinin ana teması, olası başkanlık referandumu ve bir önceki danışma kurulunda olduğu gibi 15 Temmuz darbe girişimi olacak.

AK Parti İzmir Teşkilatı; daha önce istifaları alınan ve yeni ilçe başkanları seçilen Bayraklı, Karabağlar, Bergama ile Urla hariç 26 ilçede ilçe danışma kurullarını tamamlayacak. Önümüzdeki hafta ise il danışma kurulunun gerçekleşmesi planlanıyor. AK Parti İzmir milletvekilleri ile birlikte tam kadro düzenlenecek danışma kurullarının ana teması olası başkanlık referandumu olacak. Referandum ile ilgili mahalle teşkilatları ve sandık müşahitlerine yönelik çalışmalar yapılacak. Ayrıca, bir önceki danışma kurullarında olduğu gibi bu toplantılarda da 15 Temmuz darbe girişimi konuşulacak.

"Boş gün yok" sözüyle çalışmalarını hızlandıran partinin, ilçelerde önlerine yeni hedefler koydukları ve yoğun bir tempoda çalıştıkları bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber